Nog 100 dagen!

Door: Rosalie

Blijf op de hoogte en volg Rosalie

18 September 2010 | Nederland, IJmuiden

Vandaag leek me een mooie dag om weer een update van onze reisplannen op ons blog te zetten. We gaan namelijk vandaag precies over 100 dagen weg! Dat is nog maar een ruime 3 maanden...

De volgende update zal pas de laatste week voor vertrek zijn, jullie willen ten slotte lezen over onze avonturen aan de andere kant van de wereld en niet alle voorbereidingen. Maar om toch een klein idee te geven van hoe de zaken er 100 dagen voor vertrek uit zien, toch een 'reis'verslag.

Vorige week hebben we de cruise geheel afbetaald, daarnaast zijn alle hotels geboekt volgens het reisschema. Iedereen heeft me ondertussen al uitgelachen omdat ik een fout gemaakt had in het tijdverschil van Australie naar New York, waardoor we een overnachting misten in NYC. Mijn voorstel om een nacht in Central Park te slapen (;-)) viel niet zo best bij Martin, dus maar een nachtje in het hotel in Manhattan bijgeboekt.
Omdat alle grote plannen nu vaststaan en betaald zijn, zijn we nu bezig met excursies en dagtrips. We gaan bij Adelaide op een 2-daagse excursie naar Kangaroo Island en in de buurt van het Great Barrier Reef gaan we een luchtballontocht bij de opkomende zon maken!

Aangezien het nu al zo'n 7 weken in Nederland bijna non-stop regent en ze voor de komende winter veel neerslag in de vorm van sneeuw verwachten, zijn we blij dat we in ieder geval gaan overwinteren.

Groetjes! Rosalie (en natuurlijk Martin)

• 18 September 2010 - 18:16

Maaike:

Hallo allebei,
    Dat het nog 100 dagen zou zijn vandaag voor jullie zat ik mij woensdag te bedenken, toen het voor ons nog 100 dagen was tot vertrek.(Nu nog maar 97!!) Leuk om zo te kunnen lezen waar jullie mee bezig zijn en wat jullie gaan doen. Ik ga deze blog zeker in de gaten houden zodra ik weer terug ben. Kan ik gelijk de eerste weken van jullie cruise lezen ;).
    succes nog met alle voorbereidingen!!

• 19 September 2010 - 10:27

Jan Maas:

Nu nog 99 dagen !
    De voorpret is ook leuk.
    Moet.. je alles wel
    vertellen in zo'n dagboek ?
    Of kunnen alleen wij
    dat lezen.
    Groetjes Papa.

• 13 Oktober 2010 - 19:55

Maaike:

En nu zijn het nog maar 75 dagen, dat gaat toch eigenlijk best wel weer snel hè!! Veel plezier nog met jullie voorbereidingen!!

liefs Maaike

• 08 November 2010 - 18:51

Marian:

Nu nog maar 48 dagen! Al over de helft! Ik ben erg benieuwd naar alle verhalen, zal jullie blog in de gaten houden :)

Groetjes Marian

• 22 December 2010 - 23:10

Steven Ras:

Hallo Rosalie/Martin,

Hele goede reis! Schema ziet er erg goed uit. Ben jaloers :)

Ik houd de reisblog zeker in de gaten.

Groeten,
    Steven

• 27 December 2010 - 10:09

Jan Maas:

Het is nu maandag 27 december 11.00 uur.... Martin z,n koffer staat klaar.
    Over ca. twee uur gaan we jullie wegbrengen naar Schiphol.
    Gelukkig op dit moment geen sneeuw of andere narigheid en kan de REIS eindelijk beginnen.
    Heel veel plezier en een fijne (maar ook veilige-) vakantie toegewenst.
    Papa en Mama.