Veilig thuis!
Door: Rosalie
Blijf op de hoogte en volg Rosalie
24 Februari 2011 | Nederland, IJmuiden
Hierbij ons laatste verslag via dit blog. Vanmiddag om 14:00 uur zijn we veilig in de dikke mist geland op Schiphol. De vluchten verliepen erg soepel en volgens schema.
Onze laatste dagen in New York hebben we doorgebracht met schaatsen in Central Park, winkelen en een bezoek aan het Empire State Building. Voor iedereen die het nog niet wist, aan de rand van Central Park hebben we zelfs een wasbeer gezien!
Ondanks dat we het ontzettend leuk gehad hebben (en mazzel met alle natuurrampen), zijn we toch wel een beetje blij om weer thuis te zijn.
Iedereen bedankt voor de interesse in onze reis!
Groetjes Martin en Rosalie
25 Februari 2011 - 07:47
Sanne:
Fijn dat jullie er weer zijn!! :) -
25 Februari 2011 - 11:50
Jan En Marga:
Zo weer thuis !
Na enige commotie in de parkeer- garage op Schiphol (een per abuis dicht geslagen autodeur helaas met de sleutels er nog in) zijn jullie weer veilig terug. Wij en de vele anderen hebben met plezier jullie belevenissen gevolgd op het reisblog "van waar ben jij nu". Het zal niet meevallen direct de draad weer op te pakken, doch jullie kunnen terug kijken op een bijzondere (geslaagde) reis- / vakantie.
En... bedankt voor de souveniers. Papa een Mama. -
25 Februari 2011 - 14:53
Maaike:
Fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn. Ik heb genoten van al jullie verhalen en kom binnenkort echt foto's kijken!!
Tot snel! Liefs Maaike -
28 Februari 2011 - 19:06
Marian:
Heee!
Goed om te lezen dat jullie weer veilig thuis zijn. Heb jullie reis inderdaad met veel interesse (en af en toe een beetje jaloezie) gevolgd! Hoop dat jullie snel weer een beetje kunnen wennen aan het leventje in Nederland...
Liefs Marian -
28 Februari 2011 - 23:07
Jan En Marga:
Mooie film Rosalie ! -
02 Maart 2011 - 15:50
Maaike:
Bedankt voor jullie kaartje!! is gisteren aangekomen :D went het "normale" leventje alweer een beetje?
tot snel!!
Liefs Maaike